Søg  

   

Lokalhistorie  

   

Under overskriften P-pladser ærgrer politikere hedder det, at byrådet tirsdag d. 28. juni godkendte, at forslaget til lokalplan for Gl. Skivehus og å-området bliver sendt til høring.
Planforslaget omhandler 1) at gøre området mere attraktivt at opholde sig i, 2) at indrette erhvervs- og turistkontor i de historiske bygninger og 3) Gl. Skivehus får mulighed for at erstatte en tidligere bygning ved åen med bygning af hus med 12 lejligheder.
Gl. Skivehus vil til sit projekt bygge en parkeringskælder under bygningen. Byrådet foreslår, at Erhvervs- og Turistcenterets parkeringsbehov løses med en parkeringsplads i en del af de bevaringsværdige bygningers »have« ud mod Østerbro.
Ditte Staun (R), Anders Bøge (SF) og Fritz Laursen (løsgænger)er imod parkeringsplanerne og anbefaler dem trukket ud af lokalplanforslaget. Poul Holmgaard (DF) tager forbehold p. gr. af udkørslen til Østerbro.

 

   

 Foreningsmeddelelser

Nyhedsbrev - kommende arrangementer 2020
GENERALFORSAMLING
AFLYSES i 2020.

Årskort for medlemmer, der har betalt kontingent er udsendt ultimo maj 20.
Bliv medlem af SKM, og få adgang til alle Museum Sallings museer.
Sammus er danske museumsforeninger, på nuværende tidspunkt 61 tilsluttede foreninger, som har et samlet medlemstal på ca. 52.000. Skive Kulturhistoriske Museumsforening (SKM) er medlem og modtager herfra nyhedsbreve, som vi hermed gør tilgængelige for vore medlemmer og gæster på foreningens hjemmeside. Ind imellem kommer nyhedsbrevene lidt forsinket på hjemmesiden, så lægger vi dem her.


 

  
Indenrigsministeriet udvalgsbetænkning
 
   

Besøg

I dag180
I alt995137

Gæster IP 34.200.236.68
   

Vi har 8 gæster og ingen medlemmer online

© Skive Kulturhistoriske Museumsforening